Shenjtëria e Perëndisë nga R.C. Sproul

Shenjtëria e Perëndisë nga R.C. Sproul

6 Lessons

Progress

Not started

Teologjia Sistematike nga Wayne Grudem

Faleminderit per deshiren tuaj per te mesuar nga burimi i meposhtem. Qofte ai nje bekim i madh per ju ndersa ta lexoni dhe ta studioni.

Edhe pse eshte e mundur te shkarkoni keto dokumenta, kerkojme (me mirekuptim, jo me detyrim) te mos beni keshtu. Botuesi qe e ka bere te mundur perdorimin e tij falas na ka kerkuar te numerojme sa here njerez vizitojne keto faqe dhe kjo eshte e mundur vetem kur perdorimi behet me ane te ketyre linqeve me poshte ose me ane te linqeve ne Permbajtjen brenda librit (qe eshte shume me e detajuar) . Eshte ne interesin tuaj gjithmone te hyni me ane te nje nga keto faqe sepse kurdohere qe ndryshimet behen, kopja me e perditesuar do gjendet ketu; nqs i keni shkarkuar dokumentat apo nqs keni bere nje kopje te linqeve mundesisht do punoni me nje kopje te vjeter apo te gabuar. Faleminderit per mirekuptimin.

67 Lessons

Progress

Not started
Pen
>